© Haber Acıpayam 2022

Başkan Çavuşoğlu üreticinin yüzünü güldürüyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun söz verdiği kırsal kalkınma destekleri üreticinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Bekilli ve Sarayköy ilçesine makine ekipman desteği verdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu tarım ve hayvancılıkta söz verdiği destek projelerini yerine getirmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Bekillili hayvan yetiştiricilerin ihtiyacı olan küçükbaş hayvan yıkama makinası ile Sarayköylü üreticilerin kullanacağı katı gübre dağıtım römorku hibe etti. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli söz konusu destekleri Bekilli ve Sarayköy ilçesine teslimini yaptı. Küçükbaş hayvan yıkama makinası tesliminde konuşan Bekilli Belediye Başkanı Önder Demir, çiftçi ve hayvan üreticilerinin sorunlarını gidermek için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Küçükbaş hayvan yıkama makinası almayı biz de planlıyorduk. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun bu desteği bizi çok memnun etti. Planladığımız projeyi bir an önce gerçekleştirmiş olduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Bekillili hayvan üreticisi Hasan Ali Koyuncu ise, söz konusu destek için Başkan Çavuşoğlu ve Başkan Demir’e teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.

 

Tam bir çiftçi dostu

 

Sarayköy ilçesinde düzenlenen katı gübre dağıtım römorku tesliminde açıklama yapan Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, Başkan Çavuşoğlu’nun tam bir çiftçi dostu olduğunu vurguladı. Başkan Çavuşoğlu’nun gerek sahada yaptığı yardım gerekse ekipman desteklerini gördüklerini işaret eden Konya, “Katı gübre dağıtım römorku hem çiftçimiz hem de hayvancılarımız için çok faydalı bir araç. Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun görevde olduğu sürece kırsal kalkınmaya vereceği destekleri hiç esirgemeyeceğini biliyorum.Bu destekler için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER