© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyüyen ve güçlenen ekonomimizin temel taşı fedakarca çalışan işçilerimizdir" dedi.

Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyüyen ve güçlenen ekonomimizin temel taşı fedakarca çalışan işçilerimizdir" dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Alın teri ve emeği ile Türkiye'nin kalkınmasında büyük katkılar sunan tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, "Büyüyen ve güçlenen ekonomimizin temel taşı fedakarca çalışan işçilerimizdir. Bizler, alın terini kutsal gören bir medeniyetin mensubuyuz. İşçisiyle, işvereniyle, kentlisiyle, köylüsüyle yüce milletimiz büyük ve güçlü Türkiye hedefi için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

En değerli sermayenin emek olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Dün olduğu gibi bugün de şehrimizin kalkınıp gelişmesi için mesai mefhumu gözetmeden alın teri döken, emek harcayan mesai arkadaşlarımızla omuz omuza olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İşçilerimizin hakkının korunması ve çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesi için diyalog içinde olmaya ve hep birlikte şehrimizin güzelliğine güzellikler katmaya devam edeceğiz."

"İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz' diyen bir Nebi'nin ümmetiyiz" diyen Başkan Osman Zolan, "Bugün işçi ve işverenlerimizin gösterdiği karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği ile ülkemiz ekonomik kalkınmada çok önemli başarılara imza atmıştır. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece daha  iyiye ve güzele kavuşacağız inşallah. Emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, şehrimizin ve ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyor, bu yıl evlerimizden kutlayacağımız anlamlı günün kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum." 

İlginizi Çekebilir

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

TÜM HABERLER