© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan’dan 23 Nisan mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. 23 Nisan 1920 tarihinin Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunun simgesi olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "23 Nisan 1920'de milletimizin iradesi ile açılan Gazi Meclisimiz, her zaman cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük güvencesi olmuştur. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı bu anlamlı günü çocuklarımıza hediye etmesi ise cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması adına atılan önemli bir mirastır" ifadelerini kullandı.

 

"Çocuklar bizim aydınlık yarınlarımızsınız"

 

Çocuklara seslenen Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Sizler bizim aydınlık yarınlarımızsınız. Dünün çocukları bizler, bugün ilk günkü heyecan ve coşkuyla, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için canla başla çalışıyoruz. Sizler de bugünün çocukları olarak yarınlarda al bayrağımızın sonsuza dek dalgalanmasını sağlayacaksınız. Sizlerle beraber daha ileri ve modern bir Denizli ve Türkiye’yi yarınlara ulaştırmak adına çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesilelerle bayramımızı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, milli mücadelemizin tüm kahramanları ve TBMM'yi kuran ecdadımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyorum."

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER