© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan'dan Barış Pınarı Harekatı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TSK'nın Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili bir mesaj yayınlayarak, "Allah kahraman Mehmetçiğimizin her daim yanında olsun, ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

Başkan Osman Zolan'dan Barış Pınarı Harekatı mesajı

"Allah ordumuzu muzaffer eylesin"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TSK'nın Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili bir mesaj yayınlayarak, "Allah kahraman Mehmetçiğimizin her daim yanında olsun, ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) başlattığı Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Allah kahraman Mehmetçiğimizin her daim yanında olsun, ordumuzu muzaffer eylesin" temennisinde bulundu. Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etme gücü ve hakkı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Türkiye, kendisine karşı terörist saldırıları ortadan kaldırmak, kendi topraklarından göç etmek zorunda bırakılan insanlara güvenli bölge oluşturup ülkelerine dönmeyi sağlamak ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak amacıyla bu operasyonu gerçekleştirmektedir" ifadelerini kullandı.

Başkan Osman Zolan, şunları belirtti: "Tarihi boyunca kazandığı zaferlerle şanına şan katan ordumuz Barış Pınarı Harekatı ile Fırat'ın doğusunu da PKK/YPG ve DEAŞ teröründen temizleyecek, bölgeye barış, huzur ve istikrar getirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Türk milleti tek yürek ordusunun, kahraman Mehmetçiğinin yanındadır. Allah yâr ve yardımcımız olsun."

"Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla geçmişte başarıyla gerçekleştirilen Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı gibi bugün de gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’nın amacına ulaşacağına yönelik inancımız sonsuzdur " diyen Başkan Osman Zolan, "Ülkemize karşı yapılan her türlü kirli planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER