© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerini müjdeleyen bir Mevlid Kandili’ni daha idrak etmenin sevinci, huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mevlid-i Nebi’nin tüm İslam aleminin ve insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını temenni eden Başkan Zolan, "Dünyaya kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen, iyiliği, doğruluğu, adaleti ve ahlâkıyla insanlığı aydınlatan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) kainatı onurlandırdığı bu mübarek geceyi en güzel şekilde değerlendirmeliyiz" dedi.

 

Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “O'nun bize kazandırdığı kardeşlik, hoşgörü,  tevazu, sevgi, güven, dostluk, samimiyet, sadakat, vefa, hak ve doğru olanı temsil etme gibi değerlere sımsıkı sarılmaya devam etmeliyiz. Bu vesileyle Mevlid Kandilimizin, Denizlimiz, ülkemiz, gönül coğrafyamız ve tüm İslam aleminin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz eder, bu mübarek gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER