Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Kemal Özek ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Irak’ın kuzeyinde sürdürdüğü Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Kemal Özek, Teğmen Uğur Altınbaş,Uzman Çavuş Özkan Lale, Uzman Onbaşı Uğur Özdemir ve Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ için taziye mesajı yayımladı. Türkiye'nin milli güvenliği ve bölünmez bütünlüğü için terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyon sırasında şehit düşen kahraman Mehmetçiğin şahadet haberini üzüntü ile öğrendiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Milletimizin başı sağolsun. Vatanımızın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahraman evlatlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Şehitlerimiz, aziz milletimizin kalbinde daima yaşayacaklar" ifadelerini kullandı.
Ülkenin birlik ve beraberliğine olan inancını vurgulayarak, Türk milletinin terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele edeceğini belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Tüm dünya şunu iyi bilsin ki aziz milletimiz son ferdine kadar bu topraklara sahip çıkacak, vatanını böldürtmeyecek, bayrağını indirtmeyecek ve şehitlerimizin kanını asla yerde bırakmayacaktır.Şehitlerimizin bizlere emaneti olan bu kutsal vatan topraklarınıilelebet korumaya devam edeceğiz. Bu vesilelerle şanlı ordumuzun sürdürdüğü, Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit düşen evladımız, hemşehrimiz Uzman Çavuş Kemal Özekve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Denizli’mizesabır ve başsağlığı dilerim. Şehitlerimizin makamı âli, mekânları cennet olsun."
İlginizi Çekebilir
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.