Başkan Osman Zolan'dan yeni yıl mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 2023’de de vatandaşların ihtiyaç, istek ve talepleri doğrultusunda hep birlikte gayret edeceklerini ifade etti. 2022 yılında Denizli’de pek çok önemli çalışma ve projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın verdiği destekle şehrimizi pek çok ilkle buluşturduk. İnsanlarımızın daha mutlu, huzurlu ve konforlu bir yaşam sürmesi için el birliği ile şehrimizi güzelliklerle donattık. Belediyecilik hizmetlerimizin yanında gönüllere de dokunduk. İnşallah 2023 yılında da taş üstüne taş koymaya, ilk günkü heyecan ve azimle Denizli’miz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”
Yeni yılın başta Denizli ve Türkiye olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini dileyen Başkan Zolan, "İnşallah 2023’tede kazanan yine Denizli’miz olsun. Kötü olayların yaşanmadığı, huzurun hakim olduğu, şehrimizi birçok güzelliklerle tanıştıracağımız yeni bir yıl olsun. Denizli’miz her yönüyle daha iyiye daha güzele gitsin. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın hayırlara vesile olmasını diler, şehrimize, insanlarımıza, ülkemize güzellikler getirmesini temenni ederim. Yeni yılımız kutlu olsun”ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.