BAŞKAN ŞEVKAN : BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
ACIPAYAMAcıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 2022 yılının ilk mesai gününde sahada çalışan emekçi işçi arkadaşları ile bir araya geldi.
Belediye personelini çalışan olarak değil, yol arkadaşı olarak gördüğünü, hizmetleri tüm çalışanlarıyla birlikte yaptıklarını vurgulayan Başkan Şevkan,’’ Tek başına başkan, başkan yardımcısı, birim müdürleri hiçbir şey fark etmez. Acıpayam’ın 56 mahallesinde güzel hizmetler yapılıyorsa, halkımızda yapılanlardan memnunsa, bu başarının altında hepimizin ortaklaşa emeği vardır’’ dedi.
Her biriniz bizim için önemlisiniz diyen Başkan Şevkan, makamlar ve mevkiler kalıcı değildir amacımız memleketimize sahip çıkmak, kıymetli eserler bırakmaktır. Bu kapsamda sizlerin göstermiş olduğu performans ve özveriden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ. Bu bilinçle ilçemize en iyi hizmet için 2022 yılında daha da çok çalışacak ve hizmet üreteceğiz. Sizlere ailenizle ve sevdikleriniz beraber nice nice yıllar diliyorum ‘’dedi.
İlginizi Çekebilir
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.