Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu
ACIPAYAM“Hizmet destanlarına devam”Denizli Büyükşehir Belediyesinin Karahasanlı Mahallesi’nde düzenlediği 10.000 kişilik iftar programında vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Başkan Osman Zolan, “İnşallah yine hizmet destanları yazmayı Allah'ım bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı bu kez Karahasanlı Mahallesi’ne taşındı. Hilal Cami önünde düzenlenen on bin kişilik iftar programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan iftara gelen vatandaşları selamlayarak ramazanlarını tebrik etti. Ezanın okunmasıyla birlikte ise binlerce vatandaşla birlikte ellerini semaya açarak dua eden Başkan Zolan mahalle sakinleriyle birlikte orucunu açtı. Davetlerini kabul ederek iftara gelen tüm hemşehrilerinin ramazanını tebrik eden Başkan Zolan, “Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları kabul ve makbul eylesin inşallah. Yarın bugünden daha güzel olsun. Bugüne kadar birlikte koştuk, yürüdük, şehrimize birçok hizmetler yaptık. Allah’ım nice hizmetler yapmayı da birlikte nasip etsin” diye konuştu.
“Durmak yok yola devam”
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biliyorsunuz 31 Mart'ta seçim olacak. Oradan çıkacak sonucu Allah'ım bilir. Hepiniz haklarınızı helal edin. İnşallah yine hizmet destanları yazmayı Allah'ım bizlere nasip etsin. İnşallah durmak yok yola devam diyoruz.” Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’na hep birlikte ulaşmayı dileyen Başkan Zolan, “Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu gönül soframızda bir araya geldiğimiz için, bu güzellikleri bizlere yaşattığımız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun, sağlıkla kalın” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.