Başkan Zolan Acıpayam’da hemşehrileriyle kucaklaştı
ACIPAYAM“El ele, gönül gönüle hizmet destanları yazdık”Acıpayam ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aynı anlayış ve heyecanla Acıpayam’ın güzelliğine güzellik katmaya devam edeceklerini belirterek, “Bugüne kadar el ele gönül gönüle hizmet destanları yazdık” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçe ziyaretleri kapsamında Acıpayam’da hemşehrileriyle buluştu. Başkan Zolan’a Cumhur İttifakı’nın AK Partili Acıpayam Belediye Başkan Adayı Fikret Gümüş, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İsmail Akyol, MHP Acıpayam İlçe Başkanı Ali Akgün ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Acıpayam ilçesinin Alcı Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Zolan, daha sonra Gölcük, Akşar, Kelekci ve Eskiköy Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı. Son olarak Acıpayam ilçe merkezinde esnafı da ziyaret edip pazaryerinde hemşehrileriyle dertleşen Başkan Zolan, Acıpayamlıların ramazanını tebrik etti. Göreve geldiklerinde, “Büyükşehir ile birlikte kimsenin ayağı toza çamura değmeyecek” dediklerini hatırlatan Başkan Zolan, altyapıdan üstyapıya, sosyal ve kültürel tesislerden cenaze ve itfaiye hizmetlerine güzeller güzeli Acıpayam ilçesi için ilk günkü aşkla gece gündüz gayret ettiklerini söyledi.
Birlik ve beraberlik mesajı
Denizli’nin 19 ilçesi 616 mahallesi için seferber olduklarını kaydeden Başkan Zolan, şunları kaydetti: “İnşallah Acıpayam’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Destek veren tüm hemşehrilerimeçok teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edelim. Bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel varamayacağımız hedef yoktur. Bugüne kadar yaptığımız işler ortada. Vatandaşlarımızın teveccühü ile aynı anlayış ve heyecanla yolumuza devam etmek istiyoruz. Bugüne kadar el ele gönül gönüle hizmet destanları yazdık. Yeter mi? Tabi ki yetmez. Daha yapacak işlerimiz, gerçekleştireceğimiz hayallerimiz var.”
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.