© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan “Büyükşehir’le İftar Vakti” programına konuk oldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu yıl ilk kez DEHA TV, DRT ve World Türk ekranlarında yayınlanan “Büyükşehir’le İftar Vakti” programının canlı yayın konuğu oldu. Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi ve Camii’nden canlı olarak gerçekleştirilen program olumsuz hava şartları nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ali Sürücüoğlumoderatörlüğünde yapılan programda Başkan Zolan, Denizli’deki ramazan ayının manevi havasından ve güzelliklerinden bahsederek, salgın sonrası yeniden mahalle iftarları ile birlikte ramazan etkinliklerini aynı heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdiklerini anlattı.

 

Çocukluğundaki ramazanları anlattı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçmişte yaşanan ramazan aylarını ayrı bir özlemle andıklarını, Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları mahalle iftarları ve etkinliklerle bu güzellikleri yeniden yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya çalıştıklarını vurguladı. Çocukluğunda yaşadığı ramazan aylarını anlatan Başkan Zolan, özellikle sahurları ve mahallede komşularıyla birlikte iftar yapmalarını hiç unutmadığını izleyicilerle paylaştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı müzisyenlerinin de yer aldığı canlı yayında ramazana özel beyit, ezgi ve ilahiler de seslendirildi

 

İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER