© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan Cankurtaran yaz kampı finalinde kadınlarla buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi'nin geleneksel olarak düzenlediği Cankurtaran Yaz Kampı'nın finalinde kadınlarla buluştu. Cankurtaran Mesireliği'nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ile Kadın Meclisi üyeleri, Pelitlibağ, Hürriyet ve Yunus Emre Mahallesi sakini kadınlar katıldı. Başkan Osman Zolan, buluşmadan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Kent Konseyi’nin yaptığı proje ve çalışmalarla başta kadınlar olmak üzere gençler, çocuklar ve Denizli’de yaşayan her birey için birçok konuda donanımlarının artması için gayret ettiklerini söyledi.

 

"Sizlere ne kadar çok hizmet etsek, bizim için azdır"

 

Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Zolan, Benim Mahallem projesi ile görülmeyen, iletilmeyen birçok hususta bilgi sahibi olduklarını aktararak, “Benim Mahallem projesi kapsamında Kent Konseyimizin çatısı altında buluşuyoruz. Mahallemizle ilgili görülmeyen, aktarılmayan hususları bu buluşmalarda dile getirebiliyoruz. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Büyükşehir Belediyesi olarak sizlere, Denizli’mize hizmet etmeye çalışıyoruz. Hep beraber gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Yaptığımız birçok güzel işler, yapılması gereken işlerimiz var. Yapılması gereken işlerimizi yaparak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Denizli’miz dünden, 20 yıl öncesinden, 10 yıl öncesinden daha iyi. Denizli’miz çünkü çalışkan, güler yüzlü insanların olduğu bir yer. Sizlere ne kadar çok hizmet etsek, bizim için azdır. Sizler daha fazlasını hak ediyorsunuz" dedi. Konuşmanın ardından programa katılan kadınlarla bir süre sohbet eden Başkan Osman Zolan, merak edilen soruları yanıtladı, istek ve önerileri dinledi.

İlginizi Çekebilir

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor

Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.

TÜM HABERLER