© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan 15 Temmuz mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “15 Temmuz, birlik olma ve ortak değerlerimizin etrafında kenetlenme günüdür” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye'nin tarihinde kara bir leke olarak yerini alan hain darbe girişimini hatırlatan Başkan Zolan, demokrasiye ve millete karşı yapılan bu saldırının Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhuyla bertaraf edildiğini belirtti. Türk halkının demokrasi için canını hiçe sayarak meydanlara döküldüğünü ve tarih yazdığını ifade eden Başkan Zolan, 15 Mayıs 1919’da Denizli sancağı etrafında buluşan vatan sevdalılarının aynı ruh ile 15 Temmuz 2016'da da Denizli meydanlarını doldurduğuna dikkati çekerek demokrasiye sahip çıkmanın ve birlik içinde olmanın önemini vurguladı. 15 Temmuz'un sadece bir darbe girişimi değil, aynı zamanda Türk milletinin demokrasiye olan inancının ve iradesinin bir simgesi olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Türk milleti olarak o gece bir kez daha gösterdik ki, demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize yönelik hiçbir tehdit bizi yıldıramaz. 15 Temmuz, birlik olma ve ortak değerlerimizin etrafında kenetlenme günüdür" ifadelerini kullandı.

 

Hain FETÖve işbirlikçilerine karşı korkusuzca mücadele eden kahraman 15 Temmuz şehitleri ve gazilerini anarak cesaretleri ve fedakârlıklarınıyad eden Başkan Zolan, gazilere minnet ve şükranlarını iletti.Denizlili hemşehrilerinio karanlık geceyi unutmamak ve unutturmamak için 15 Temmuz Cumartesi saat 20.00'de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na davet eden Başkan Zolan, mesajını şu sözlerle sonlandırdı: "Demokrasi ve milli birlik için verilen mücadeleyi hiçbir zaman unutmayacağız ve bu değerlerimize sahip çıkarak gelecek nesillere aktaracağız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıldönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum."

İlginizi Çekebilir

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

TÜM HABERLER