Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, ramazan ayının rahmet iklimine adım adım yaklaştıklarını belirtti. Ramazan’ı Şerif’i müjdeleyen Berat Kandili’nin müstesna gecelerden biri olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Berat Kandili, kırılan kalpleri onarma, küslük ve dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve olumsuz duyguları aşma gecesidir. Yüce rabbimin affına ulaşmak adına sosyal sorumluluklarımızın da farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde bütün güzellikleri paylaşacağımız mübarek bir günü idrak edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Berat Kandili’nin hayırlara vesile olmasını ve salgının bir an önce bitmesini dileyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Berat Kandili, Allah’ın kullarını hata ve günahlarından beraat ettirdiği gecedir. Bu nedenle biz bu gecenin faziletini iyi kavramalı ve bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu mübarek gecede ellerimizi göğe yöneltirken, yüce Allah'tan bu virüsten kurtuluş için de dua edelim. Bu vesileyle, on bir ayın sultanı ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayır ve güzellikler getirmesini yüce Mevla’dan niyaz ediyor, bu müstesna geceyi en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Tüm hemşehrilerimin Berat Kandili mübarek olsun.”
İlginizi Çekebilir
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.