© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan çocuklara tatil hediyesi

Büyükşehir Ara Tatil Şenliği başlıyorÇocuklar tatil keyfini Büyükşehir ile yaşayacakDenizli Büyükşehir Belediyesi,ara tatilin başlamasıyla birlikte çocukların gönüllerince eğlenip keyifli vakit geçireceği bir şenlik hazırladı. Çocuklar 11-12 Kasım’da düzenlenecek ücretsiz şenlikte, Wonderland Sirki’nden Sertaç Abi’ye, Sevimli Kahramanlar’dan kukla, tiyatro, planeteryumve atölye gösterilerine birçok sürpriz ile karşılaşacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı birinci dönem ara tatilinde çocukların tatil keyfini doyasıya yaşayacağı bir şenlik programı hazırladı. 11 Kasım Cumartesi ve 12 Kasım Pazar günü düzenlenecek Büyükşehir Ara Tatil Şenliği 2 gün boyunca Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Saat 11.00’de başlayacak Büyükşehir Ara Tatil Şenliği gün boyu birçok etkinlik ve gösterilerle çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak. Çocuklar ve yetişkinler ünlü Wonderland Sirki’nde benzersiz yetenekleri izleyecek.11 Kasım Cumartesi günü saat 17.00 ve 20.00, 12 Kasım Pazar günü ise saat 13.00 ve 15.00’te sahne alacak Wonderland Sirki’nde illüzyonist, çocuk animatörü ve yabancı uyruklu akrobatlar nefes kesen performanslarını sergileyecek.

 

Sertaç Abi de şenlikte olacak

 

11 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te ise çocukların ve gençlerin severek takip ettiği Youtuber Sertaç Abi (Sertaç Güngör) dijital çağ üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. Saat 16.00 ve 18.00’de de orijinal hikayesinden uyarlanan Pinokyo adlı çocuk tiyatrosu sahnelenecek. Süpervizörlüğünü ünlü oyuncu Hakan Altıner’in yaptığı pedagog onaylı oyunu 3 yaş ve üstü çocuklar izleyebilecek. 12 Kasım Pazar günü de saat 14.00, 16.00 ve 18.00’de Sevimli Kahramanlar Hayal Adası’nda adlı maskot tiyatrosu sahne alacak. 2 yaş ve üstü çocukların izleyebileceği oyunda Maşa, Koca Ayı, Elsa, Olaf ve Şirin Baba sevenleriyle buluşacak.

 

Gün boyu sürecek

 

Gün boyu bando konserleri, yüz boyama, palyaço, sosis balon dağıtımı, tahta bacak gösterilerinin yapılacağı şenlikte, ateşbaz gösterileri, çim adam atölyesi, pandomim gösterisi, ahşap maket atölyesi, planetaryum, puzzle atölyesi, kaşık kukla atölyesi, kum boyama atölyesi, maske tasarım atölyesi, strafor duvar süsü atölyesi, takı tasarım atölyesi, seramik biblo atölyesi ve neşeli yüzler atölyesi yapılacak. Çocukla tatilin başlamasıyla birlikte gönüllerine eğleneceği bir hafta sonu yaşayacak. 

 

“Çocuklar bizim geleceğimiz”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı OsmanZolan, çocuklar için eğitici ve eğlendirici içeriklerle dolu bir şenlik programı hazırladıklarını söyledi. “Çocuklar bizim geleceğimiz” diyen Başkan Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın ara dönem tatillerini keyifli bir şekilde geçirmeleri için dolu dolu bir şenlik düzenliyoruz. Çocuklarımız şenliğimizde bir yandan eğlenirken diğer yandan eğitici içeriklerle çok güzel vakit geçirecek, ayrıca bir nebze de olsa sanal alemden uzaklaşma fırsatı yakalayacaklar. Tüm çocuklarımızı ücretsiz şenliğimize davet ediyor, her birine şimdiden iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor

Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.

Kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabiliyor

Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Kenan Arıcan, ölümlere yol açan kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabildiğini belirtti.

Denizli'nin gizli cenneti Çınaraltı yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu

Denizli'ye 10 kilometre mesafede doğal şelalesi, asırlık taş değirmeni ve bin yıllık astım mağazasıyla yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı haline gelen Çınaraltı Restoran, organik ve yöresel lezzetleriyle doğayla iç içe lezzet şöleni sunuyor.

TÜM HABERLER