Başkan Zolan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a videolu teşekkür "Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanımız"
ACIPAYAMCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesiDenizli’de de sevinçle karşılandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi için sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Erdoğan için videolu teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Zolanyaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bugüne dek Denizli’ye 17 bin 346 adet sosyal konut kazandırdıklarını ifade etti. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)tarafından Denizli’nin farklı ilçe ve mahallelerinde yapılan sosyal konutların görüntülerini videoda paylaşan Başkan Osman Zolan, mesajında CumhurbaşkanıErdoğan tarafından açıklanan ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi ile Denizli’de 3 bin 150 ailenin daha konut sahibi olacağını belirtti.
"Denizli’mize hayırlı ve uğurlu olsun "
Videolu teşekkür, vatandaşlar tarafından beğeniyle izlenirken Başkan Zolan, mesajında şunları kaydetti: "Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde Denizli’mize 17 bin 346 adet sosyal konut kazandırdık. Şimdi de Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi ile Denizli’mizde 3 bin 150 ailemiz daha konut sahibi olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şehrim adına şükranlarımı sunuyorum. Denizli’mize hayırlı ve uğurlu olsun."
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.