© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan'dan Denizli Teleferik sürprizi

Bugün Denizli Teleferik ücretsizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın okulların 30 Ekim’de tatil olması kararının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da hemşehrilerine Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası sürprizi yaptı. Bugün (30 Ekim) Denizli Teleferik ücretsiz olacak.

Cumhuriyet’in 100. yılı Denizli ile birlikte tüm Türkiye’de coşku içerisinde kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğandün akşam bu vesileyle 30 Ekim Pazartesi günüokul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldıklarını duyurdu. Bu kararın ardından sürpriz bir karar da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan geldi. Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirdikleri doğa harikası Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın bugün ücretsiz olduğunu sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Zolan, sosyal medya hesaplarından şunları kaydetti: “Denizli'mizde Cumhuriyet Bayramımızı ve Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü büyük bir coşku içinde kutladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın okulları 1 gün tatil etmesinin ardından biz de sevdiklerinizle birlikte güzel zaman geçirmeniz için Denizli Teleferik’i bugün için ücretsiz yaptık. Davetlimsiniz.”

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER