© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Zolan, "Bu kutlu gecenin şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, Denizlili hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslâm âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV)ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen mübarek Miraç Kandiline bir kez daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu güzel gece Peygamber Efendimizin (SAV) kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya gayret göstermeli, birlik ve beraberliğe daha çok önem vererek hatalarımızı telafi yoluna gitmeliyiz. Mucizelerle dolu bu mübarek gecede içtenlikle yapılan her dua kendimizi bularak yüce Rabbimin huzuruna kabul edilmemizin en güzel yollarından biridir” ifadelerini kullandı.

 

Bu mübarek gecenin insanoğlu için bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Miraç, en sıkıntıya düştüğümüz zamanda dahi bir çıkış yolunun olabileceğini ve Yüce Allah’ın yardımını esirgemeyeceğini gösteren müstesna zaman dilimlerinden biridir. Rabbim bizleri böyle gecelerin kıymetini bilenlerden eylesin. Bu mübarek geceyi fırsat bilip tüm günahlarımızdan arınmak için tövbe etmeli, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ellerimizi semaya açarak yüce Rabbimize dua etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu kutlu gecenin şehrimiz, ülkemizve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, Denizlili hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslâm âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum."

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER