Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı
ACIPAYAMÖğretmenlerin tüm zorluklara rağmen eğitim-öğretim için canla başla çalıştığını belirten Başkan Osman Zolan, "Büyük bir özveri ve fedakârlık ile evlatlarımıza emek veren, yarınlarımızın mimarı tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarım" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milletlerin kalkınması, gelişmesi ve refah seviyelerini en üst seviyeye ulaştırılmasının nitelikli bir eğitim ve öğretmenlerle mümkün olduğu ifade eden Başkan Zolan, “Çocuklarımızın her açıdan iyi yetiştirilmeleri, geçmişimizi layıkıyla idrak etmeleri, medeniyet değerlerimizi özümsemeleri ve kendinden emin sorumluluk sahibi birey olmaları en büyük hedefimizdir. Bizi bu hedefimize ulaştıracak isimlerin en başında ise öğretmenlerimiz gelmektedir” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şunları kaydetti: “Tüm dünyayı derinden etkileyen pandemi sürecinde bir kez daha anlaşıldı ki, eğitim hayatımızın en önemli ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Bu aydınlık meşalesini taşıyan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Mesai mefhumu gözetmeden çalışan, en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Gönüllerimizde çok özel bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz.”
Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm öğretmen ve eğitim çalışanlarıyla birlikte Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması adına çalıştıklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Bu vesilelerle Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehadet şerbeti içmiş ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise sağlıklı ve uzun ömürler temenni ediyorum. Büyük bir özveri ve fedakârlık ile evlatlarımıza emek veren, yarınlarımızın mimarı tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarım” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.