Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yeri ve önemi bulunan mübarek üç aylara bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Zolan, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan üç ayların habercisi Regaib Kandili'nin Denizli, Türkiye ve tüm İslam alemine birlik, beraberlik ve hayırlar getirmesini diledi. Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili'nin öneminden bahseden Başkan Zolan, şunları belirtti: "Müslümanların en büyük arzusu Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetine ulaşmaktır. Yüce Mevla'mın rızasını kazanmak için bu mübarek gecede ellerimizi semaya açacağız ve bol bol dua edeceğiz. Ülkemizin bekası için, canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimiz için, milletimizin birliği ve dirliği için dua edeceğiz inşallah."
Af kapılarının açıldığı bu mübarek gecede, birlik ve beraberliğin korunarak sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Bu duygu ve düşüncelerle, başta Denizlimiz olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Regaib Kandili'ni ve üç aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.