© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan'dan yüreklere dokunan paylaşım

 

Denizli'nin Çivril ilçesindeki Cabar Mahallesi'nde Milli Mücadele sırasında Yunan işgal kuvvetlerince katledilen 83 kişinin mezarı geçtiğimiz günlerde Denizli Büyükşehir Belediyesince, anıt mezarla ölümsüzleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin ilk milli mücadele şehitliği olarak kayıtlara geçen Cabar Milli Mücadele Şehitliği ve Anıtı'nın açılış görüntüleri ile sosyal medya hesaplarından yüreklere dokunan bir paylaşımda bulundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçıları tarafından seslendirilen Cabar Ağıtı eşliğinde yapılan paylaşımda Başkan Zolan'ın "Ne zaman ölür şehitler? Unutursan ölür, emanetine sahip çıkmazsan ölür. Onun için biz onları unutmayacağız, unutturmayacağız. Gelecek nesillere aktaracağız, emanetlerine sahip çıkacağız" dedi.

 

“Aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun”

 

Başkan Osman Zolan'ın "Cabar Katliamı’nın 100. Yıldönümü’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, ecdadımızın emanetine sımsıkı sahip çıkıp Denizli'nin ilk milli mücadele şehitliği olan Cabar Milli Mücadele Şehitliği ve Anıtı’nı yaptık. Aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun"  şeklinde yaptığı paylaşım büyük beğeni topladı.

 

İlginizi Çekebilir

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER