© Haber Acıpayam 2022

Başkanın oğlunun karıştığı kazada 4 ölü, 3 yaralı

Denizli'nin Çivril ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Uşak'ın Sivaslı İlçe Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak’ın oğlu Mert Veli Şafak’ında arasında bulunduğu yaraların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Çivril ilçesi Iğdır kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Niyazi Kılıç idaresindeki 20 AGB 921 plakalı otomobil, tali yoldan ana yola çıkan Yiğitcan Küçük'ün hakimiyetindeki 64 ACL 194 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yol kenarına savrularak hurdaya döndü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. Bölgeye giden sağlık ekiplerinin yaptığı tetkiklerin ardından otomobilde bulunan Çağdaş Bozkurt, Yağmur Demir ve Başak Su Doğru'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılarak Çivril Devlet Hastanesi'ne sevk edilen sürücü Niyazi Kılıç da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Minibüste yaralanan Uşak'ın Sivaslı İlçesi Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak’ın oğlu Mert Veli Şafak, Mustafa Bozkurt ve sürücü Yiğitcan Küçük ise ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlere ait cenazeler morga kaldırıldı.

Kazada çarpışmanın şiddetiyle metal yığınına dönen araçlar, çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Kazayla ilgili ilgili soruşturma sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

TÜM HABERLER