Binlerce çocuk Büyükşehir ile unutulmaz bir hafta sonu yaşadı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, sevilen çizgi film karakteri Niloya’nın ardından çocukların beğenerek izlediği çizgi film Harika Kanatlar’ın müzikal gösterisi ile miniklerin karşısına çıktı. Geçen Cumartesi günü 4 seans sahnelenen Niloya’nın ardından Pazar günü de Harika Kanatlar Müzikali Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda 4 seans sahne aldı. Harika Kanatların sevilen kahramanları Jet, Donnie ve Dizzy ile kutuplarda yaşayan sevimli dostları 4 ayrı seansta Denizlili miniklerle buluştu. Aileleriyle birlikte salonu dolduran çocuklar eğlenceli şarkılar ve beğenilen karakterlerin yer aldığı müzikalle muhteşem zaman geçirdi. Çocukların büyük bir keyif aldığı müzikalde keyifli şarkı ve özel sahne performanslarıyla sahne alan oyuncular büyük bir takdir topladı. Büyükşehir Belediyesinin sömestr tatili öncesi karne hediyesi verdiği binlerce çocuk unutulmaz bir hafta sonu yaşarken, kongre merkezinde kahkaha ve alkış sesleri eksik olmadı.
Kongre merkezi ile çok daha güzel etkinlikleryapılıyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların çok sevdiği Niloya’nın ardından Harika KanatlarMüzikali’ni deminiklerle bir araya getirdiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin hizmete girmesinin ardından çok daha güzel etkinliklere imza attıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Eskiden küçük etkinlikler yapabiliyorduk, çok şükür şimdi burada 500, 1000,2000 kişilik salonlarımız var. Çok güzel programlar yapabilmek için bu salonları yaptık” dedi. Alt ve üstyapı gibi fiziki yatırımların yanında sosyal ve kültürel hizmetleri de çok önemsediklerine dikkati çeken Başkan Zolan, “Burada çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı görmek bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımız mutlu, bizler mutlu. Katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.