© Haber Acıpayam 2022

Bozkurt ve Çardak’ta Başkan Zolan sevgisi

Bozkurt ve Çardak ilçelerinde vatandaşlarla kucaklaştı. Denizli merkezdışındaki ilçelerde de sık sık hemşehrileriyle kucaklaşan Başkan Zolan’ın ilçe programı Çardak ilçesi ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,ilçe ziyaretleri kapsamında başladı. Başkan Zolan’a Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, AK Parti Çardak İlçe Başkanı Nazif Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın ve Seval Gebeş, meclis üyeleri ve beraberindekiler katıldı. Çardak ilçesinde Gemiş Mahallesi ile başlayan ziyaret programı sırasıyla Gölcük, Ayvaz, Çaltı, Beylerli, Hayriye ve Söğüt Mahallesi ile devam etti. Çardak ilçesinin Beylerli Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesinin kazandırdığı halı sahayı da inceleyen Başkan Zolan daha sonra AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Mehmet Mumcular ve MHP Bozkurt İlçe Başkanı Hidayet Karadağ ilebirlikte Bozkurt ilçe ziyaretine başladı. Başkan Zolan ve beraberindekiler ilçenin Avdan, Armutalan, Mecidiye, Hayrettin ve Baklankuyucak mahallelerini ziyaret etti.

 

“Sizler her zaman bizlere sahip çıktınız”

 

Gittiği tüm mahallelerde sevgi gösterileri ile karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, güzel karşılamalarından dolayı tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Pandemi nedeniyle uzun süredir ziyaretlerin yapılamadığını belirterek bu süreçte yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Zolan, “Salgın sürecinde tüm dünyada çok büyük sıkıntılar çekildi. Sokağa çıkma yasakları uygulandı. Evlatlar bayramda anasının babasının elini öpmeye bile gidemedi” dedi. 2014 yılında Denizli’nin Büyükşehir olmasından itibaren kentin en ücra mahallerini de hizmet vermeye başladıklarını anlatan Başkan Zolan, “Bugüne kadar el ele verdik ve şehrimizin sorunlarını çözmek için gayret sarf ettik. Sizler her zaman bizlere sahip çıktınız. Biz de sizin emanetinize sahip çıkarak şehrimize gece gündüz hizmet etmeye gayret ettik. Hamdolsun bugüne kadar birçok güzellikler yaptık” ifadelerini

İlginizi Çekebilir

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

TÜM HABERLER