© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir, Acıpayam’da hizmet destanını sürdürüyor

Acıpayam ilçesinin en yoğun kullanılan güzergahlarından Huzur Bulvarı, Çarşı Cami Caddesi ve Namık Kemal Caddesi’nde geçen ay sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez Çamlık Caddesi’ni modern ve konforlu hale getiriyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Acıpayam ilçesinde sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Osman Zolan’a Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Geçen ay ilçe merkezindeki Huzur Bulvarı, Çarşı Cami Caddesi ve Namık Kemal Caddesi’nde tamamladıkları sıcak asfaltın ardından Çamlık Caddesi’nde başladıkları asfalt döküm çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, burada çalışanlara kolaylıklar diledi. Bir süre asfalt döküm makinesi kullanan Başkan Zolan esnafa da hayırlı işler dileyip vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 

“Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor”

 

Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada Acıpayam ilçesinde yenilenmesi gereken yollar olduğunu belirterek, özellikle altyapısı tamamlanan güzergahlarda yol konforunun bozulduğunu, vatandaşların bu yolların yenilenmesi konusunda yoğun taleplerinin olduğunu anlattı. Bu kapsamda Acıpayam merkezdeki birçok caddede yenileme işlemini başlattıklarını ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Acıpayam zaten kendini geliştirmiş güzel bir ilçemiz, her geçen gün de büyüyor. İlçemizin bu yürüyüşüne katkı sağlamak, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, konforunu artırmak ve trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için bu çalışmaları yapıyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Acıpayam’ımız hak ettiği hizmetleri alıyor. Allah’ım yolumuzu açık etsin, birlik ve beraberliğimiz daim olsun.”

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER