© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı kapılarını açılıyor

Yüzlerce yazarDenizlililerle buluşacakBAŞKAN ZOLAN'DAN KİTAP FUARINA DAVETDenizli’de yüzlerce yazarın katılacağı Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı 13 Ekim 2023 Cuma günü kapılarını açacak. Prof. Dr. Tuncer Baykara’nın onur konuğu olduğu fuara Yusuf Kaplan’danHayati İnanç’a, YoshinoriMorivaki’den Saniye Bencik Kangal’a,Gri Koç’tan Nurullah Genç’e kadar yüzlerce yazar imza günü ve söyleşilerle Denizlililerle buluşacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, katılımcılarıyla birlikte Ege’nin en büyük kitap fuarını 6. kez düzenliyor. Denizlililerin hasretle beklediği fuar, 13-22 Ekim tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi (EGS) Fuar Alanı'nda kapılarını açacak. On gün boyunca 10.00-20.00 saatleri arasında açık kalacak kitap fuarına, yüzlerce yazar ve onlarca yayınevi katılacak. Birbirinden ünlü yazarların yanı sıra Denizlili yazarların da kitapseverlerle bir araya geleceği Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı’nın onur konuğu ise Denizlili ünlü tarihçi, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Tuncer Baykara olacak. Çevre illerden de çok sayıda katılımın beklendiği Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı’nda Yusuf Kaplan’dan Hayati İnanç’a, YoshinoriMorivaki’den Saniye Bencik Kangal’a, Gri Koç’tan Nurullah Genç’e kadar birçok ünlü yazar ve yayınevi katılacak.

 

Ünlü yazarlar Denizli’de

 

Mete Yarar, Bircan Yıldırım, Zafer Şahin, Müfit Can Saçıntı, Hakan Mengüç, Serdar Tuncer, Leyla Şahin, Tarık Tufan, Beyza Alkoç, Sinan Yağmur, Ahmet Şimşirgilgibi ünlü yazarların katılacağı fuarda ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’nda yer alan eser sahipleri de imza için okurlarıyla buluşacak. İmza günlerinin yanı sıra pek çok önemli yazarın konferans ve söyleşileri de fuar alanında olacak. Fuarla ilgili tüm söyleşi, imza günleri ve diğer detaylara Denizli Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

 

Fuarın bu hafta sonu konukları

 

Birçok ünlü yazarın Denizlililerle buluşacağı fuarın bu hafta sonu programı şöyle: “14 Ekim Cumartesi günü 12.00’de Zafer Adak, 13.00'de YoshinoriMorivaki, 14.00’de Serkan Karaismailoğlu, Nihat Genç ile Savaş Barkçin, 15.00’de Erdem Atay, Sertaç Abi, Gri Koç, 16.00’da Eminer Erk Bekdemir ile Hayati İnanç, 17.00’de Bekir Develi; 15 Ekim Pazar günü ise 12.00’de Canten Kaya, 13.00’de Barış Doster ile Uğur Arslan, 14.00’de Kazım Yurdakul, 15.00’de Yavuz Dizdar, 16.00’da Leyla Şahin ve 17.00’de Kemal Yalçındüzenlenecek söyleşilerde Denizlililere seslenecek.”

 

Kitap fuarına ücretsiz ulaşım

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların fuar alanına ulaşımı için de kolaylık sağlayacak. Bu kapsamda fuar süresince her gün saat 09.00'dan itibaren iki saatte birİstiklal Caddesi'ndeki eski kütüphane önüve Pamukkale Üniversitesi KYK önünden;Adalet Parkı’ndan ise her gün saat 10.00’dan itibaren iki saatte bir ücretsiz otobüsler kalkacak.Son servis ise saat 18.00'de hareket edecek. Fuar, 13 Ekim-22 Ekim tarihleri arasında saat 20.00'ye kadar açık kalacak.

 

Başkan Zolan'dan fuara davet

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kitapseverlerin her yıl heyecanla beklediği kitap fuarını bir kez daha hemşehrileriyle buluşturacak olmanın mutluluğu ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı’nın güzellikler getirmesini dileyen Başkan Zolan, “Tüm kitapseverlerimizi fuarımıza bekliyorum. Kitap şehri Denizli'miz 10 gün boyunca edebiyat, sanat ve kültür dolu günleri yaşayacak. Herkesi bu güzelliği yaşamaya ve paylaşmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

 

 

İlginizi Çekebilir

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

TÜM HABERLER