Büyükşehir Belediyesi Liseler Arası6. Tiyatro Şenliği başladı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün bu yıl 6.'sını gerçekleştirdiği Denizli Büyükşehir Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Şenliği başladı. 27 Mayıs'a kadar sürecek etkinlikte Özel Seviye Anadolu Lisesi, ODTÜ Geliştirme Vakfı, Anafartalar Anadolu Lisesi, Sarayköy Anadolu Lisesi,Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi, Bekilli Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi ve İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri birbirinden güzel oyunlarını seyircisi ile buluşturuyor. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen şenliğinin ilk gününde Özel Seviye Anadolu Lisesi “Herkes mi Hırsız?” ile ikinci gününde ise ODTÜ Geliştirme Vakfı, “Romeo ve Juliet” oyunu ile izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.Oyunlara seyirciler yoğun ilgi gösterirken liseli gençler sahnede profesyonel oyunculara taş çıkartıyor. Şenliğin gala gecesi 27 Mayıs Cuma günü akşamı saat 21.00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılacak.
Liseler ArasıTiyatro Şenliği programı
- 25 Mayıs Çarşamba Çatalçeşme Oda Tiyatrosu saat:20.00Sarayköy Anadolu Lisesi, Vatan Sağolsun,
- 26 Mayıs Perşembe Çatalçeşme Oda Tiyatrosu saat:14.00Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi, Oyunlardan Bir Demet,
- 26 Mayıs Perşembe Çatalçeşme Oda Tiyatrosu saat:20.00Bekilli Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi, Bütün Ebeveynler Japonca Bilir,
- 27 Mayıs CumaÇatalçeşme Oda Tiyatrosu saat:18.00İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Komşu Köyün Delisi,
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.