© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir DESKİ’den 5 mahallenin su sorununa kesin çözüm "Biz halkımızın sorunlarını çözmek için varız"

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Bekilli ilçesi Bükrüce, Gömce, Sırıklı, Poyrazlı ve Üçkuyu mahallelerinin içme suyu sorununu çözüme kavuşturmak için harekete geçti. Proje ile 5 mahalleye 1.350 metre içme suyu hattı döşeneceğini ifade eden Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu "Biz halkımızın sorunlarını çözmek için varız" dedi.

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, özellikle yaz aylarında su sıkıntısı çeken Bekilli ilçesi Bükrüce, Gömce, Sırıklı, Poyrazlı ve Üçkuyu mahallelerinin içme suyu sorununu çözüme kavuşturmak için harekete geçti. Yaşanan kuraklık ve yetersiz yağışlar nedeniyle yoğun su kullanımı dönemlerinde su debisinin azalması, bu mahallelere su iletiminde sıkıntılara yol açtığı tespit edildi. Bu sorunu gidermek amacıyla Büyükşehir DESKİ, Bekilli Merkez 2.000 m³ kapasiteli içme suyu deposundan 5 mahalleye direkt içme suyu isale hattı çekerek yüksek debide su iletimi sağlamak için çalışmalar başlattı. Bu proje ile mahallelerin su ihtiyacının kesintisiz ve yeterli bir şekilde karşılanması hedefleniyor. DESKİ Genel Müdürü Vekili Egemen Emre Beşli, projenin en kısa sürede tamamlanacağını ve bölgedeki içme suyu ihtiyacının da karşılanacağını ifade etti.

 

"Biz halkımızın sorunlarını çözmek için varız"
                     

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da, başlatılan çalışma ile 5 mahallenin yıllardır kangren haline gelen su sorununu çözmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Proje ile 5 mahalleye 1.350 metre içme suyu hattı döşeneceğini ifade eden Başkan Çavuşoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri, halkımızın nerede neye ihtiyacı varsa onları gidermeye, sorunları birer birer çözmeye devam ediyoruz. Su olmazsa olmazımızdır. Projemiz tamamlandığında suyumuzu kesintisiz ve kayıp yaşamadan insanımıza ulaştıracağız. Biz halkımızın sorunlarını çözmek için varız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

TÜM HABERLER