© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ile Açık Hava’da sinema keyfi bir başka ‘İftarlık Gazoz’ izleyenleri hem güldürdü, hem ağlattı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yaz Sinema Günleri kapsamında Türk Sinemasının özgün eserlerinden biri olan ‘İftarlık Gazoz’ film gösterimi ile izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Açıkhava Tiyatrosu’na akın eden binlerce Denizlili, ‘İftarlık Gazoz’ ile hem güldü, hem ağladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, eski yazlık sinemaları tekrar canlandıracak projesi Yaz Sinema Günleri devam ediyor. Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen ‘İftarlık Gazoz’ film gösterimine Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eşi Nilgün Çavuşoğlu, davetliler ve çok sayıda izleyici katıldı. Gazoz satan bir esnafın yanına çırak olarak başlayan bir çocuğun ramazan orucu ile başlayıp üniversite yıllarında hapishane de ölüm orucuyla sonlanan hayatını anlatan, 1970’li yıllarda bir Ege kasabasının sosyal hayatı ve dönemin politik atmosferi ile harmanlayan film izleyicilerden tam not aldı. Açıkhava Tiyatrosu’na akın eden binlerce Denizlili, ‘İftarlık Gazoz’ ile hem güldü, hem ağladı. Vatandaşlara açık havada film izleme keyfi yaşatılırken ayrıca ücretsiz olarak da patlamış mısır ve gazoz ikram edildi.

 

Sanat şehri Denizli

 

Burada davetlilere seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Yaz Sinema Günleri projesinin bu denli ilgi görüleceğini tahmin etmediklerini ifade ederek, ilgi gösteren tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti. Yaz Sinema Günleri ile geçmişten geleceğe bir köprü kurulduğunu vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, “Umut ediyorum ki, bu güzel projemiz gelecek senelerde de nostaljik filmlerle devam edecek. Yeni birçok etkinliğe imza atacağız. Biz göreve başladığımızda şehrimizin artık bir sanat şehri olmasını, sokaklarında insanların mutlu olduğu, yüzünün güldüğü ve zor şartlarda bile eğlenmeyi başarabilen Denizli hayalimiz vardı. Bu hayalimizi hep birlikte inşa ediyoruz. Bu güzel gecede bizlere eşlik ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinema Günleri

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinema Günleri 14 Eylül’e dek devam edecek. Türk sinemasının başarılı yapımları Denizlililerle ücretsiz buluşurken, rezervasyon ebilet.denizli.bel.tr adresinden online olarak yapılacak.  

 

28.08.2024

ÇARŞAMBA

ENTELKÖY EFEKÖY'E KARŞI

31.08.2024

CUMARTESİ

AŞK TESADÜFLERİ SEVER

4.09.2024

ÇARŞAMBA

AİLE ARASINDA

7.09.2024

CUMARTESİ

VİZONTELE

11.09.2024

ÇARŞAMBA

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON

14.09.2024

CUMARTESİ

KELEBEĞİN RÜYASI

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

TÜM HABERLER