Büyükşehir ile Açık Hava’da sinema keyfi bir başka ‘İftarlık Gazoz’ izleyenleri hem güldürdü, hem ağlattı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, Yaz Sinema Günleri kapsamında Türk Sinemasının özgün eserlerinden biri olan ‘İftarlık Gazoz’ film gösterimi ile izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Açıkhava Tiyatrosu’na akın eden binlerce Denizlili, ‘İftarlık Gazoz’ ile hem güldü, hem ağladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, eski yazlık sinemaları tekrar canlandıracak projesi Yaz Sinema Günleri devam ediyor. Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen ‘İftarlık Gazoz’ film gösterimine Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eşi Nilgün Çavuşoğlu, davetliler ve çok sayıda izleyici katıldı. Gazoz satan bir esnafın yanına çırak olarak başlayan bir çocuğun ramazan orucu ile başlayıp üniversite yıllarında hapishane de ölüm orucuyla sonlanan hayatını anlatan, 1970’li yıllarda bir Ege kasabasının sosyal hayatı ve dönemin politik atmosferi ile harmanlayan film izleyicilerden tam not aldı. Açıkhava Tiyatrosu’na akın eden binlerce Denizlili, ‘İftarlık Gazoz’ ile hem güldü, hem ağladı. Vatandaşlara açık havada film izleme keyfi yaşatılırken ayrıca ücretsiz olarak da patlamış mısır ve gazoz ikram edildi.
Sanat şehri Denizli
Burada davetlilere seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Yaz Sinema Günleri projesinin bu denli ilgi görüleceğini tahmin etmediklerini ifade ederek, ilgi gösteren tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti. Yaz Sinema Günleri ile geçmişten geleceğe bir köprü kurulduğunu vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, “Umut ediyorum ki, bu güzel projemiz gelecek senelerde de nostaljik filmlerle devam edecek. Yeni birçok etkinliğe imza atacağız. Biz göreve başladığımızda şehrimizin artık bir sanat şehri olmasını, sokaklarında insanların mutlu olduğu, yüzünün güldüğü ve zor şartlarda bile eğlenmeyi başarabilen Denizli hayalimiz vardı. Bu hayalimizi hep birlikte inşa ediyoruz. Bu güzel gecede bizlere eşlik ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinema Günleri
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinema Günleri 14 Eylül’e dek devam edecek. Türk sinemasının başarılı yapımları Denizlililerle ücretsiz buluşurken, rezervasyon ebilet.denizli.bel.tr adresinden online olarak yapılacak.
28.08.2024 | ÇARŞAMBA | ENTELKÖY EFEKÖY'E KARŞI |
31.08.2024 | CUMARTESİ | AŞK TESADÜFLERİ SEVER |
4.09.2024 | ÇARŞAMBA | AİLE ARASINDA |
7.09.2024 | CUMARTESİ | VİZONTELE |
11.09.2024 | ÇARŞAMBA | BİZİM İÇİN ŞAMPİYON |
14.09.2024 | CUMARTESİ | KELEBEĞİN RÜYASI |
İlginizi Çekebilir
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.