Büyükşehir ile Aile Atölyesi başladı
ACIPAYAMDenizli’de hayata geçirdiği fiziki yatırımların yanında sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Aile Atölyesinin ilk programını başlattı. “Akademisyen anne” olarak tanınan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’ı ağırlayan programda “Aile ve çocuk” konusu işlendi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kadın Meclisi Başkanı Özen burada yaptığı konuşmaya her zaman yanlarında olan ve her projede kendilerini destekleyen Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek başladı. Anne sevgisinin, sıcaklığının çok farklı olduğunu kaydeden Özen, “Annelerimizi her zaman başımıza taç eyleyelim. Onların kokusu, sıcaklığı hiçbir zaman unutulmuyor. Hep anılarımızda yaşıyor” dedi.
“Anne bizim en değerlimiz”
Başkan Zolan ise, toplumun en küçük biriminin aile olduğunu kaydederek, “Aile sağlıklı ve mutluysa toplumda sağlıklı ve mutlu olur. Ailemizi korumak ve geleceğe taşımak anlamında bu tür çalışmaların çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Ailemizi korursak ülkemizi de korumuş oluruz” diye konuştu.Programın konusunun “anne ve çocuk” olduğuna değinen Başkan Zolan, “Anne bizim en değerlimiz. Anne, fedakar, samimi içten, hep vermeye odaklı insandır. Onlar için ne yapsak azdır. Kıymetini bilmemiz çok çok önemli. Evlatlarımız da bizim gözbebeğimiz, bizim geleceğimiz. Katılım sağlayan başta konuğumuz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Zolan ve Özen, Doç. Dr. Kangal’a anne yeleği ile üzerinde Denizli horozu figürü bulunan kaide hediye etti. Doç. Dr. Kangal daha sonra “Korkma! İyi bir annesin” adlı sunumunu yaptı, aile içi iletişim konularına
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı
Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi