Büyükşehir ile güvenli ve konforlu yollar
ACIPAYAMBüyükşehir’in asfalt seferberliği sürüyorDenizli Büyükşehir Belediyesinin bu sezon 500 km’nin üzerinde asfalt yol hedefiyle başlattığı seferberlik sürüyor. Çardak ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaşarak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, Denizli’nin dört bir tarafında yaptıkları ulaşım yatırımlarıyla vatandaşları daha güvenli ve konforlu yollara kavuşturduklarını vurguladı.
Denizli'de hayata geçirdikleri ulaşım yatırımlarıyla vatandaşların daha kaliteli, güvenli ve konforlu seyahatini sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni sezonda planladığı 500 kilometreyi kapsayan asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu kapsamda Çardak ilçesinin Çaltı ve Gölcük mahallelerinde hayata geçirdikleri asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, AK Parti Çardak İlçe Başkanı Özgür Aksöğüt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan bir süre yolda incelemede bulundu. Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada Çardak ilçesinde yaptıkları yatırımları incelemek üzere ziyaret gerçekelştridiklerini belirterek, “Çardak’ta gerçekten çok güzel işler yaptık, inşallah yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Bu sezon başlattıkları asfalt seferberliği ile 500 kilometrenin üzerinde yol yapmayı hedeflediklerini işaret eden Başkan Zolan, “Çok şükür hedefimize her gün bir adım daha yaklaşıyoruz. İnşallah eylül ayı sonuna geldiğimizde bu hedefi yakalamış olacağız” diye konuştu.
Riskler bertaraf edildi
Denizli’de ihtiyaç bulunan ve öncelikli olan her yerde asfalt yapılmasıyla ilgili seferber olduklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Allah’ım işlerimizi kazasız belasız tamamlamayı nasip eylesin. Şu an Çaltı Mahallemizin içinden geçen ve çevre mahallelerimizin de transit geçişlerinde yoğun olarak kullandığı yoldayız. Bu yolumuz daha önce dar ve yoğun trafik olduğu için risk taşıyordu. Bu riski bertaraf etmek için bu güzergahın çevre yolu olması gerekiyordu. Toplamda 2 kilometrelik olan bu çevre yolumuzun son 1 km’lik kısmının da asfaltını tamamlayarak yol konforu ve can güvenliği noktasında önlemimizi almış oluyoruz. Bunun yanında Gölcük Mahallemizde de 2,2 km’lik asfalt yol çalışmamızı tamamladık ve vatandaşlarımızın taleplerini karşılayarak yolumuza devam ediyoruz. Şehrimize, Çardak ilçemize, Çaltı ve Gölcük Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun.”
Başkan Zolan hemşehrileriyle kucaklaştı
Başkan Osman Zolan incelemerlerin ardından Çaltı ve Gölcük Mahallelerinde hemşehrileriyle kucaklaştı. Bir süre vatandaşların istek ve dertlerini dinleyerek tek tek not alan Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını anlattı. Mahalle sakinlerine güzel karşılama ve ev sahipilikleri için teşekkür eden Başkan Osman Zolan, bir ve beraber oldukları sürece aşamayacakları engel, varamayacakları hedef, yapamayacakları hiçbir iş olmadığını söyledi.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.