© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir İtfaiye Ekipleri Canla Başla Görev Başında

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler Antalya’nın Manavgat ilçesi ile Muğla’nın Marmaris ilçesi’nde yaşanan orman yangınlarının hemen ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın talimatı ile bölgeye sevk edildi. Manavgat yangın bölgesinde 2 arazöz, 1 ilk müdahale arama-kurtarma aracı ile Park ve Bahçeler Dairesi’nden 20 tonluk 1 su tankeri ve 10 personel yangınla mücadele ederken Marmaris yangın bölgesinde ise 1 ilk müdahale aracı, 1 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 7 personel bölgeye intikal etti. Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde yerleşim yerlerine de sıçrayan yangın söndürme ve soğutma faaliyetleri kapsamında ekipler, bölgede Manavagat merkez, Hocalı, Avasun, Sevinç ve Kalemler Mahallesi’nde yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına katıldı. Kalemler Mahallesi’nde yer alan Besihane’ne çalışmalarına devam eden ekipler gece gündüz demeden faaliyetlerini başarı ile sürdürüyor.

 

Yangın söndürme çalışmaları dur durak bilmeden devam ediyor.

 

Muğla Marmaris’te Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na ekipler ise, Marmaris İçmeler’de yer alan Marmaris Uygulama Oteli çevresindeki orman yangınının kontrol altına alınmasının yanı sıra, Armutalan mevki ve Hisarönü Mahallesi’ndeki yangın söndürme ve su takviyesi çalışmalarına başarı ile devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise çalışmaların bir an evvel tamamlanarak devletin tüm imkanları ile yaraların sarılacağını belirterek “Duamız, en az zararla en kısa zamanda yangınların kontrol altına alınmasıdır. Tüm Antalya ve Muğla halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER