Büyükşehir İtfaiye ekipleriniDatça’ya sevk etti
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Muğla’nın Datça ilçesinde çıkan orman yangını söndürme faaliyetlerine destek olmak için 5 araç ve 11 personel ile yola çıktı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Muğla’nın Datça ilçesinde başlayan orman yangınının söndürülmesine destek olmak için ekiplerini sevk etti. Bu kapsamdaDenizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ait1 pikap ve 2 arazözile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na ait 2 su tankeri ile toplam 11 personel Datça ilçesindeki Reşadiye ve Mesudiye mahallelerinde süren orman yangınlarına müdahale etmek için yola çıktı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yangına müdahale etmek için yola çıkmasını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale etmek üzere yola çıktı.Allah yar ve yardımcınız olsun.Geçmiş olsun Datça” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir her zaman imdada koşuyor
Geçen yıl Muğla ve Antalya’da çıkan orman yangınlarına kayıtsız kalmayarak, itfaiye ekiplerini yangın bölgesine gönderen Denizli Büyükşehir Belediyesi, 21 Haziran 2022 akşam saatlerinde Marmaris ilçesinde başlayan orman yangınının söndürülmesine de destek olmuştu.
İlginizi Çekebilir
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.