© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir koronavirüs mücadelesini aralıksız sürdürüyor

Büyükşehir koronavirüs mücadelesini aralıksız sürdürüyor / Lise ve Çamlık Caddesi yıkanıp dezenfekte edildiDenizli Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında temizlik ve hijyen çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Lise Caddesi ile Çamlık Caddesi'nde yıkama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir koronavirüs mücadelesini aralıksız sürdürüyor

Lise ve Çamlık Caddesi yıkanıp dezenfekte edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında temizlik ve hijyen çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Lise Caddesi ile Çamlık Caddesi'nde yıkama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Denizli'de, Çin'in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbir almayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin yoğun olarak kullanılan caddelerinde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'ne bağlı ekipler Lise Caddesi ile Çamlık Caddesi'nin Ulus Caddesi kesişimine kadar olan bölümünde yolu ve tüm kaldırımlarını sabunlu suyla yıkayarak dezenfekte etti. Cadde boyunca yol ve kaldırımları sabunlu suyla yıkayan ekipler talep eden esnafın işyerleri ile otobüs duraklarını da Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı biyosidal ürünlerle dezenfekte etti. 

Koronavirüs seferberliği sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların koronavirüsten etkilenmemesi için başlattıkları seferberliğin sürdüğünü belirterek, alınan tedbirlerin aksatılmadan devam ettiğini söyledi. Tüm vatandaşları kurallara uymaya davet ederek kimsenin zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bizler vatandaşlarımıza hizmet edebilmek için sahada çalışıyoruz. Lütfen kendiniz ve sevdikleriniz için evde kalın" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER