© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir öğretmenleri unutmadı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kentte görev yapan öğretmenlere Türk halkının gönlünde taht kuran 90’lı yıllara damga vuran efsane şarkıların seslendirildiği özel bir konser düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa öğretmenler yoğun ilgi gösterdi. Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın sahne aldığı konserde Hakan Eyiden ve solist Aydanur Demir 90’ların en sevilen eserlerini seslendirdi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni dolduran öğretmenler şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Eğitim camiasının yoğun ilgi gösterdiği konserde, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nda bulunan 30 müzisyenin çaldığı 90’lara damgasını vuran birbirinden güzel eserler ilenostalji dolu anlar yaşandı.

 

Gönüllü eğitmenler de unutulmadı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 15 yıl önce temelleri atılan ve her geçen gün başarı çıtasını artıran Eğitim İçin El Ele projesine destek veren gönüllü eğitmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi. Çamlık Beyaz Kafe’de gerçekleştirilenprograma Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, Eğitim İçin El Ele Proje Koordinatörü Gülsen Eltutan ve gönüllü eğitmenler katıldı.Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, gönüllü bir şekilde görevini yerine getiren eğitmenleri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 

Gençlik Meclisi’nden 97 yaşındaki Ahmet Ali öğretmene ziyaret

 

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra farklı konularda da eğitim ve bilgilendirme çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu üyesi gençler 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 97 yaşındaki emekli öğretmen Ahmet Ali Aycan'ı ziyaret ederekÖğretmenler Günü’nü kutladı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette gençler emekli öğretmen Ahmet Ali Aycan'a çiçek hediye etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER