Büyükşehir sağlık çalışanlarını yalnız bırakmıyor
ACIPAYAM19 ilçede hizmet veren 331 ASM'ye koruyucu set Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında kent genelinde başlattığı Aile Sağlığı Merkezlerine (ASM) koruyucu sağlık ve hijyen seti dağıtımını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 19 ilçede hizmet veren 331 Aile Sağlığı Merkezi'ne koruyucu set desteğinde bulundu.
Büyükşehir sağlık çalışanlarını yalnız bırakmıyor
19 ilçede hizmet veren 331 ASM'ye koruyucu set
Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında kent genelinde başlattığı Aile Sağlığı Merkezlerine (ASM) koruyucu sağlık ve hijyen seti dağıtımını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 19 ilçede hizmet veren 331 Aile Sağlığı Merkezi’ne koruyucu set desteğinde bulundu.
Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse (Kovid-19) karşı aldığı tedbirler kapsamında sağlık çalışanlarını yalnız bırakmıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 19 ilçede hizmet veren Aile Sağlığı Merkezlerinde görevli sağlık çalışanlarına yönelik başlattığı koruyucu hijyen ve sağlık seti dağıtımı tamamlandı. Bu kapsamda dağıtılan koruyucu hijyen ve sağlık setinden kent genelindeki 200'ü merkez olmak üzere 331 Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan aile hekimleri ile sağlık çalışanları faydalandı. Hazırlanan koruyucu setin içerisinde 1 kutu maske, 2 kutu eldiven, dezenfektan ve kağıt havlu yer alırken, sağlık çalışanları uygulamadan son derece memnun olduklarını belirterek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi daha önce kentteki tüm sağlık çalışanlarına, eczacı ve eczanede çalışanlara belediye otobüsü ile ücretsiz ulaşım kolaylığı sunmuştu.
"Bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, toplum sağlığı için büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Bu kapsamda Aile Sağlığı Merkezlerindeki sağlık çalışanlarına yönelik koruyucu sağlık ve hijyen seti desteğinde bulunduklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Sadece kent merkezimizde değil, toplam 19 ilçemizde faaliyet gösteren 331 Aile Sağlığı Merkezimizde görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza koruyucu set dağıtımımızı tamamladık. Virüse karşı devletin tüm kurumlarıyla beraber çalışmayı sürdürüyoruz. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz" dedi.
İlginizi Çekebilir
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.