© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Türkiye’de bir ilke ev sahipliği yaptı

Türkiye'de ilk defa gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Ragbi Türkiye finalleri Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldı. Milli takımlara altyapı oluşturulması hedefiyle gerçekleştirilen şampiyonaya 28 takımdan 472 sporcukatıldı. Müsabakaların final karşılaşmaları ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Kınıklı Futbol Sahasında yapıldı. Final mücadelelerine, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan,Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, sporseverler ve çok sayıda vatandaş katıldı.9-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen programda erkeklerde 16 takım, kızlarda ise 12 takım Türkiye şampiyonu olmak için ter döktü. Final karşılaşmalarında kızlarda Kastamonu - Konya; erkeklerde ise Kocaeli-Ankara il takımları mücadele etti. Zorlu geçen müsabakalarda kızlarda Kastamonu, erkeklerde ise Ankara il takımı adını şampiyonluğa yazdırdı.

 

Kupalar Başkan Zolan’dan

 

Başkan Zolanödül töreninde yaptığı konuşmada karşılaşmaların çok heyecanlı geçtiğini belirterek, tüm sporculara ve teknik heyete mücadelelerinden dolayı tebrik etti. Spor yapmanın öneminden bahseden Başkan Zolan, “Ruh ve beden sağlığının yanında ekip ruhu sağlayan, çocuklarımızı ve gençlerimizi hayata hazırlayan bir alandır spor. Spor yaptığınız için sizi tebrik ediyorum. İnşallah daha da başarılı olacaksınız. Sizleri Denizli’de gördüğümüz için çok memnunuz” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler dereceye giren takımlara kupalarını verdi. Öte yandan müsabakalar öncesi Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ederek kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER