Büyükşehir yüzme takımından bir şampiyonluk daha
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu İbrahim Burhan,12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Türkiye Finali müsabakaları200 metre kurbağalama stilinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı.
Türkiye Yüzme Federasyonu’nun düzenlediği 12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Türkiye Finali müsabakaları Denizli’de yapıldı. Müsabakalara katılan Denizli Büyükşehir BelediyesporYüzme Takımı sporcusu İbrahim Burhan, kazandığı altın madalya ile büyük sevinç yaşadı. Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Burhan 200 metre kurbağalama stilinde Türkiye şampiyonu oldu. Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımının başarılarına bir yenisini ekleyen Burhan’ın Türkiye şampiyonluğunu kutlayan ve duyuran ilk isim Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Başkan Zolan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından şehrimizde düzenlenen 12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Türkiye Finali müsabakalarında Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcumuz İbrahim Burhan'ın 200 metre kurbağalama stilinde Türkiye Şampiyonu olduğunu sevinçle öğrendim.Şampiyon sporcumuzu, kıymetli ailesi ve antrenörlerimizi gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.