Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma konseri
ACIPAYAMBüyük Türkiye Orkestrası, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla düzenlediği özel anma konserinde Büyük Türkiye Orkestrası’nı Denizlililerle buluşturdu. “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konserine katılanlar unutulmaz bir akşam yaşadı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yılı dolayısıyla çok özel bir programa imza attı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünün de sanat yönetmenliğini ve aranjörlüğünü Tarkan Erkan’ın yaptığı Büyük Türkiye Orkestrası’nı Denizlililerle buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konserine Vali Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, PAÜ Rektörü Ahmet Kutluhan, Garnizon Komutan Yardımcısı Piyade Albay Ertan Dabi, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salonun tıklım tıklım dolu olduğu programda Büyük Türkiye Orkestrası, Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküleri bu kez Denizlililer için seslendirdi.
Ata’nın sevdiği eserler seslendirildi
Çanakkale Türküsü, Fikrimin İnce Gülü, Çalın Davulları başta olmak üzere Atatürk'ün en sevdiği şarkılara hayat veren Büyük Türkiye Orkestrası, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı. Konser, geceye katılanların hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı'nı söylemesi ile sona erdi. Büyük beğeni ile izlenen konserde izleyiciler sanatçıları ayakta alkışladı. Vali Coşkun ve Başkan Zolan, günün anısına Büyük Türkiye Orkestrası sanat yönetmeni Tarkan Erkan ve sanatçılara üzerinde Denizli Horozu bulunan kaide ve çiçek hediye etti.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.