© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir'den berber ve kuaförlere koruyucu set

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 ile mücadele kapsamında 21 Mart’tan bu yana ilk kez kapılarını açan il genelindeki 2000 berber, kuaför ve güzellik salonlarına içerisinde maske ve dezenfektanın bulunduğu koruyucu set verdi.

Büyükşehir'den berber ve kuaförlere koruyucu set

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 ile mücadele kapsamında 21 Mart’tan bu yana ilk kez kapılarını açan il genelindeki 2000 berber, kuaför ve güzellik salonlarına içerisinde maske ve dezenfektanın bulunduğu koruyucu set verdi.

Koronavirüse (Kovid-19) karşı aldığı tedbirlerle örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 21 Mart’tan bu yana ilk kez kapılarını açan berber, kuaför ve güzellik salonlarını unutmadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan normalleşme planı kapsamında yeniden faaliyete geçen Denizli merkez ve ilçelerde bulunan 2000 berber, kuaför ve güzellik salonu için koruyucu setler hazırladı. Maske ve dezenfektanın yer aldığı koruyucu setler Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dağıtılmaya başlandı. Dağıtım çalışmaları merkez ilçelerin yanı sıra 17 ilçede faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik salonunu kapsıyor. Esnaflar uygulamadan son derece memnun olduklarını belirtirken, kendilerine bu kolaylığı sunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

“Tedbiri elden bırakmayalım”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların sağlıklarının her şeyden önemli olduğunu belirterek, Kovid-19 ile mücadeleye devam ettiklerini, vatandaşların da tedbiri elden bırakmaması gerektiğini belirtti. Normalleşme planı kapsamında yeniden faaliyete geçen esnafa yönelik bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Osman Zolan, “Güzel günlere kavuşmamız yakın. Bu zor günleri inşallah birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Sevdiklerimizi kaybetmeden yine bir arada olmak için biraz daha sabır” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

TÜM HABERLER