© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den Bozkırın Tezenesi’ne vefa

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş için anma konseri düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sahne alırken konseri Şef Eray İnal yönetti. Nilgün Kızılcı ve Mustafa Kemal Şimşek büyük usta Neşet Ertaş’ın muhteşem eserlerini seslendirirken dans sanatçıları Belçim Aydın, Gökçe Şar, Ali Şar, İsmail Eraslan ve Fatih AhmedTektemür yöresel oyunlarıyla geceye renk kattı. Neşet Ertaş türkülerinin farklı bir yorumla seslendirildiği programsalonu hınca hınç dolduran vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Unutulmaz anların yaşandığı geceye katılanlar zaman zaman da şarkılara eşlik etti, müziğin coşkusunu doyasıya yaşadı.

 

Denizlililer konsere akın etti

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, gecenin sonunda konsere akın edenlere ve davetlerine icabet eden Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’na teşekkür ederek, “Bu gece unutulmaz halk Ozanı Neşet Ertaş’ı andık. Denizlili hemşehrilerimiz programlarımıza yoğun ilgi gösterdiği sürece etkinliklerimiz artarak devam edecek. Sizler olduğu sürece Kongre ve Kültür Merkezimizin kapılarını 7 gün 24 saat açık tutacağız. Denizlili hemşehrilerimiz adına Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın çok kıymetli sanatçılarına teşekkür ediyorum” dedi. 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER