© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir'den çocuklara 23 Nisan hediyesi

Planeteryum davetiyeleri https://nzkkm.denizli.bel.tr 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki tüm planetaryum seanslarını ücretsiz yaptı. Ücretsiz davetiyeler www.nzkkm.denizli.bel.tr’den ya da kongre merkezindeki bilet satış gişesinden alınabilecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan’da çocuklara özel bir hediye hazırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde hizmet veren planetaryumun(gezegen evi) tüm seansları ücretsiz olacak. Ücretsiz davetiyelere https://nzkkm.denizli.bel.tr  adresindeki “Bilet Al” linkinden ya da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki bilet satış gişesinden ulaşılabilecek. Toplamda 6 seans olarak düzenlenecek çocuklara özel animasyon gösterimlerin saatleri şu şekilde düzenlendi: 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat12:00 Zula Ekibi Dünyaya Dönüş; saat 13:00Polaris; saat 14:00 Zula Ekibi Dünyaya Dönüş; saat 5:00 Polaris; saat 16:00 Zula Ekibi Dünyaya Dönüş ve saat 17:00 Polaris.”

 

Bilim, kültür ve sanatın merkezi

 

Denizli’de bilim, kültür ve sanatın merkezi olarak hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki 100 kişilik planetaryumdagüneşin, yıldızların, gezegenlerin ve diğer tüm gök cisimlerinin yapay görüntüsü özel bir sistemle kubbe şeklindeki tavana yansıtılıyor. Gezegen evinde uzayın derinlikleri birebir izleniyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER