Büyükşehir’den çocuklara tatil hediyesi
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların ara tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçirebilmeleri için ücretsiz çocuk tiyatrosu ve planetaryumgösterimleri hazırladı. 27-28 Ocak’ta gerçekleştirilecek etkinliklerin ücretsiz biletleri ebilet.denizli.bel.tr’den alınabilecek.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, okulların ara tatil dönemine girmesinin ardından çocukların daha verimli ve eğlenceli bir tatil geçirebilmeleri için ücretsiz çocuk tiyatrosu ve planetaryum gösterimleri hazırladı. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı Güzel ve Çirkin Müzikali 6 yaş ve üzeri çocuklar için sahnelenecek. 27-28 Ocak 2024 saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleştirilecek müzikalin ücretsiz biletleri bugünden itibaren (24 Ocak) ebilet.denizli.bel.tr’den alınabilecek.
Planetaryum biletleri 26 Ocak’ta alınabilecek
Denizli Büyükşehir Belediyesi ayrıca 4 yaş ve üzeri çocuklar için de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bulunan planetaryumda(gezegen evi) keyifli gösterimler hazırladı. 27-28 Ocak 2024 saat 13.00’te “Polaris”, saat 14.00’te ise “Zula ve Ekibi” adlı gösterimler sunulacak. Planetaryumda sıra dışı bir deneyim yaşamak isteyen çocuklar ücretsiz davetiyelerini cuma (26 Ocak) gününden itibaren ebilet.denizli.bel.tr adresinden temin edebilecek.
Başkan Zolan’dan davet
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklar için sömestr tatiline özel programlar hazırladıklarını belirterek, “Çocuklarımızın ara tatillerini daha verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için ücretsiz çocuk tiyatrsou ve planetaryum gösterimleri hazırladık. Bu özel etkinliklerimize tüm çocuklarımızı bekliyor, her birine iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.