Büyükşehir’den çocuklara tatil hediyesi
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların ara tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçirebilmeleri için ücretsiz çocuk tiyatrosu ve planetaryumgösterimleri hazırladı. 27-28 Ocak’ta gerçekleştirilecek etkinliklerin ücretsiz biletleri ebilet.denizli.bel.tr’den alınabilecek.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, okulların ara tatil dönemine girmesinin ardından çocukların daha verimli ve eğlenceli bir tatil geçirebilmeleri için ücretsiz çocuk tiyatrosu ve planetaryum gösterimleri hazırladı. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı Güzel ve Çirkin Müzikali 6 yaş ve üzeri çocuklar için sahnelenecek. 27-28 Ocak 2024 saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleştirilecek müzikalin ücretsiz biletleri bugünden itibaren (24 Ocak) ebilet.denizli.bel.tr’den alınabilecek.
Planetaryum biletleri 26 Ocak’ta alınabilecek
Denizli Büyükşehir Belediyesi ayrıca 4 yaş ve üzeri çocuklar için de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bulunan planetaryumda(gezegen evi) keyifli gösterimler hazırladı. 27-28 Ocak 2024 saat 13.00’te “Polaris”, saat 14.00’te ise “Zula ve Ekibi” adlı gösterimler sunulacak. Planetaryumda sıra dışı bir deneyim yaşamak isteyen çocuklar ücretsiz davetiyelerini cuma (26 Ocak) gününden itibaren ebilet.denizli.bel.tr adresinden temin edebilecek.
Başkan Zolan’dan davet
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklar için sömestr tatiline özel programlar hazırladıklarını belirterek, “Çocuklarımızın ara tatillerini daha verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için ücretsiz çocuk tiyatrsou ve planetaryum gösterimleri hazırladık. Bu özel etkinliklerimize tüm çocuklarımızı bekliyor, her birine iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.