Büyükşehir'den farkındalık eğitimi
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi yürütme kurulu çok önemli bir farkındalık eğitimine imza attı. Engelli çocuk anne ve babalarına yönelik hazırlanan ‘Çocuklarda Cinsel İstismar’ konulu farkındalık eğitimini Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi yürütme kurulu üyesi Pamukkale Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Bölümünden Psikiyatr Dr. Ahmet Büber verdi. Dentaş Özel Eğitim Uygulama Okulu DOÇEM’de düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Engelliler Meclisi yürütme kurulu üyeleri, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Dentaş Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Oktay Mersin Özel Eğitim Anaokulu’nda öğrenim gören çocukların velileri ve davetliler katıldı. Psikiyatr Dr. Ahmet Büber farkındalık eğitiminde engelli çocuk annelerine yönelik “Çocuklarda Cinsel İstismar” hakkında bilgiler verildi. Çocukların hayatın her anında yalnız kalmamaları ve böyle bir durum ile karşılaşmaları durumunda nasıl bir yol izlemeleri gerektiği Psikiyatr Dr. Ahmet Büber tarafından anlatıldı. Anneler akıllarına takılan soruları Dr. Büber’e sorarak merak edilen soruların yanıtlarını aldı.
“Nerede ne ihtiyaç varsa, yerine getirmeye çalışıyoruz”
Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci burada yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin çok önemli bir farkındalık programına imza attığını ifade ederek, “Kent Konseyi gönüllülük esasına göre çalışan bir kuruluş. Görevli arkadaşlarımız kendi vakitlerinden, özel hayatlarından sizler için fedakarlık yapıp buraya vakit ayıran arkadaşlarımız. Engelliler Meclisi Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Nerede ne ihtiyaç varsa, toplumdan gelen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Sağ olsun Ahmet hocam da bugün sizin için hiçbir karşılık beklemeden, sizleri dinlemek ve faydalı olmak için geldi. İnşallah bu eğitim faydalı olmuştur” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.