Büyükşehirden futbol hakemi, gözlemci ve saha komiserlerine destek
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şubesine kayıtlı 177 futbol hakemi, gözlemci ve saha komiserine eşofman takımı ve tişört desteği verdi. Törende Başkan Zolan’a üzerinde FİFA Hakemlerinin imzalarının da bulunduğu forma hediye edildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporculara destek vermeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şubesine 177 futbol antrenörüne eşofman takımı ve tişörtten oluşan destek yardımını dağıttı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer İlman, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, İl Hakem Kurulu Başkanı Özmen Atalay, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şube Başkanı Sercan Oturaklı, Süper Lig Hakemi Ümit Öztürk, futbol hakemleri, gözlemciler, saha komiserleri ve davetliler katıldı. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, sporu çocuklar ve gençler ile buluşturmak için birçok faaliyetler yaptıklarını ve imkan sağladıklarını belirterek, “Gençlerimizin hayalleri, hedefleri var, onların önünü açmak bizim asli görevimiz. Sportif anlamda gençlerimiz işin keyfini yaşıyor ama hakem olup, adaleti sağlamak çok önemli. Adrenalin yüksek olduğu müsabakalarda gençlerimizi kontrol edebilmek kolay değil, zor bir göreviniz var. Allah kolaylık versin, başarılar versin” diye konuştu.
Başkan Zolan’a teşekkür
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şube Başkanı Sercan Oturaklı, hakemlere verdiği değer ile spor ve sporculara destekleri nedeniyle Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. İl Hakemler Kurulu Başkanı Özmen Atalay ise, malzeme desteği konusunda hiçbir zaman hakem camiasından uzak kalmyan Başkan Zolan’a şükranlarını iletti. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli olarak çok şanslı olduklarını amatörler başta olmak üzere sporun ve sporcunun dostu Başkan Osman Zolan’a destekleri için teşekkür etti. Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer İlman da, hakemlerin spor içerisinde çok önemli bir unsur olduğunu, emeklerinden dolayı teşekkür ederek, kentte her türlü sporun ileriye gitmesi için her konuda Büyükşehir Belediyesinin kendilerine destek olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şube Başkanı Sercan Oturaklı, Başkan Zolan’a üzerinde FİFA Hakemlerinin imzalarının da bulunduğu forma hediye etti. Başkan Zolan daha 177 futbol hakemi, gözlemci ve saha komiserine eşofman ve tişörtleri verildi.
İlginizi Çekebilir
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.
Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor
Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.