© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den nostalji dolu ramazan gecesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi ramazan ayı etkinliklerine eskileri aratmayan nostalji gecesi ile devam etti. Denizlililerin ramazan ayında vazgeçilmez mekanı haline gelen Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Türk sinemasının kulaklarımıza aşina olan ezgilerinin seslendirildiği “Unutulmaz Yeşilçam Şarkıları” konseri düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçıları sahne aldı. Ahmet Nuri Çağdaş yönetimindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Türk sinemasının kulaklarımıza aşina olan ezgileriniseslendirdi. Büyük beğeni toplayan Unutulmaz Yeşilçam Şarkıları ile izleyiciler nostalji dolu bir ramazan gecesi geçirdi.

 

Fatma Yıldız Salonu çocukları ağırladı

 

Öte yandan Büyükşehir’le Ramazan etkinlikleri kapsamında Fatma Yıldız Salonu’nda ise İstanbul Devlet Tiyatrosu'ndan Faik Ertener’in kaleme aldığı ve yönettiği "Siz Ne Dersiniz?" adlı müzikli danslı çocuk oyununun ikinci gösterimi sahnelendi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi saat 20.30’dan itibaren dolu dolu etkinliklere sahne olurken, ateşbaz gösterileri vatandaşların en çok ilgisini çeken programların başında geldi. Vücudunda gezdirdiği alevlerle geceyi aydınlatan ateşbazın heyecan veren gösterisi yürekleri ağıza getirdi.

 

Büyükşehir sevilen sanatçıları Denizlililerle buluşturuyor

 

Denizlililerin ramazan ayında vazgeçilmez mekanı haline gelen Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi bugün ve hafta sonu yine ünlü isimleri ağırlayacak. Bugün (15 Nisan Cuma) Fatih Erkoç’un sahne alacağı kongre merkezinde 16 Nisan Cumartesi günü tasavvuf musikisinin sevilen sesi Ahmet Özhan, 17 Nisan Pazar günü ise şair ve şiir yorumcusu İbrahim Sadri eşsiz sesiyle Denizlililerle buluşacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu konser ve şiir dinletisi programları saat 21.30’da başlayacak.

 

 

İlginizi Çekebilir

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

TÜM HABERLER