© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’in iftar geleneği Kayaköy’de

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün bir mahallede kurduğu iftar sofrası geleneği Kayaköy Mahallesi’ndeki TOKİ Konutları önünde yapıldı. Yoğun ilgi gören iftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. İftar öncesi vatandaşların ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan, hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan, iftar sonrası yaptığı konuşmada Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Deprem bölgesine bugüne kadar 5 kez gidip, bölgede 20 güne yakın kaldığını anlatan Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesinin tüm ekipleriyle seferber olduğunu söyledi. Deprem bölgesinde yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Zolan, her gün Hatay’da 10 bin kişilik iftar ve sahur yemeği verdiklerini işaret ederek, “Hem Denizli’mizde hem de Hatay’da iftarlarımız devam ediyor. Allah’ım kabul eylesin inşallah. Birlik ve beraberlik içinde inşallah bu yaraları saracağız” dedi.

 

TOKİ konutları sapasağlam

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1 yıl içinde TOKİ konutlarının tamamlanıp afetzedelere teslim edileceğini açıkladığını kaydeden Başkan Zolan, bölgede o zaman hayatın daha da normale döneceğini belirtti. KayaköyMahallesi’ndeki TOKİ’lere 3 yıl önce yerleşilmeye başlandığını anlatan Başkan Zolan, deprem bölgesinde hiçbir TOKİ binasının hasar görmediğine ve can kaybı yaşanmadığına dikkati çekerek, “Bizler binalarımızı sağlam yaparsak insanlarımızın canını korumuş oluruz. Allah’ım Denizli’mizi, ülkemizi afetlerden korusun. Denizli’miz her geçen gün daha güzele gidiyor. Nereden nereye geldik. Eskiden gidilecek yeşil alan yoktu, doğalgaz yoktu, şehir giriş çıkışları Denizli’mize yakışır değildi. Altyapı, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hatları konularında maalesef çok büyük sıkıntılar vardı. Hamdolsun şimdi her şeye kavuştuk” dedi. Başkan Zolan iftarın ardından bir süre vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi.

İlginizi Çekebilir

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

TÜM HABERLER