Büyükşehir’in sağlıkçılara ulaşım desteği devam edecek
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi salgına karşı en ön safta mücadele eden sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik ulaşım desteğini devam ettirme kararı aldı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020 yılı Mart ayından bu yana sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik hayata geçirdiği belediye otobüsleri ile ücretsiz ulaşım desteğini 30 Haziran 2022’ye dek uzattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kovid-19'a karşı canları pahasına salgının en başından bu yana büyük bir gayret ve emeklemücadele eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Bu zorlu süreçte büyük fedakârlık gösteren sağlık çalışanlarımız ile eczacılarımıza müteşekkiriz. Büyükşehir Belediyemize bağlı toplu taşıma araçlarını milletimizin kahramanı sağlıkçılarımız 30Haziran 2022’ye kadar ücretsiz kullanmaya devam edecek” diye konuştu.
Büyükşehir tüm imkânlarıyla vatandaşların yanında
Yaşanan zor günlerin atlatılması için herkese çok önemli görevler düştüğünü anlatan Başkan Osman Zolan, "Tüm dünyanın olumsuz etkilendiği bu zorlu süreçte, tüm imkânlarımızla vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizikoronavirüs tedbirlerine harfiyen uymaya davet ediyorum. İnşallah bu süreci bir an önce atlatıp sağlıklı günlere kavuşuruz” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.