Büyükşehir’le Gençlik Buluşmaları devam ediyor
ACIPAYAMBüyükşehir Gri Koç’u misafir edecekGri Koç Denizli’de öğrencilerle buluşacakDenizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Buluşmaları’nda Gri Koç adıyla tanınan başarılı eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu’nu misafir edecek. Gri Koç, ‘Griden Beyaza başarı’ adlı sunumuyla 22 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlanan Denizlili gençlerle buluşacak.
Denizli’de hayata geçirdiği fiziki yatırımların yanında sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Buluşmaları programı kapsamında 22 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Gri Koç adıyla tanınan başarılı eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu’nu misafir edecek. Konferansları, eserleri ve başarılı sunumuyla son zamanlarda sadece gençlerin değil her yaştan insanın takip ettiği Gri Koç Gökhan Müftüoğlu Denizlililerle bir araya gelecek. Gri Koç, ‘Griden Beyaza başarı” adlı sunumuyla sınava hazırlık süreci, stresle baş etme yöntemleri, etkili iletişim, sunum teknikleri, beden dili, liderlik, hafıza teknikleri, hızlı okuma ve zaman yönetimi gibi konularda çok değerli bilgileri anlatacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliğe başta YKS’ye hazırlanan öğrenciler olmak üzere tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.