© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’le İftar Vakti’nin konuğu Başkan Zolan oldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DEHA TV, DRT TV, Pamukkale TV ve World Türk ekranlarında yayınlanan “Büyükşehir’le İftar Vakti” programının canlı yayın konuğu oldu. Ali Sürücüoğlumoderatörlüğünde Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi ve Camii’nden canlı olarak gerçekleştirilen programın konuğu olan Başkan Zolan, Büyükşehir’le İftar Vakti’nin ilk kez geçen yıl yayınlandığını hatırlatarak, programın devam etmesinden büyük bir mutluluk duyduğunu kaydetti. Denizli’de ramazan ayının güzelliklerinin program vesilesiyle izleyenlere ulaştığını ifade eden Başkan Zolan, tüm hemşehrilerinin ramazan ayını tebrik etti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin acılarıyla ramazanı buruk bir şekilde karşıladıklarını anlatan Başkan Zolan, deprem bölgesinde ilk günden bu yana yarları sarmak için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sürdürdükleri çalışmaları anlattı.

 

Denizli’de ramazan bir başka güzel

 

Ramazan ayını herkesin güzel ve huzurlu bir şekilde idrak etmesi için gayret ettiklerini, tüm imkanları ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıklarını ifade eden Başkan Zolan, geçen ay hizmete alınan Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay Aşevi ile de evlere sıcak yemek ulaştırdıklarını kaydetti. Yardımlaşma ve dayanışmanın Denizli’de ramazan ayında bir başka gerçekleştiğini anlatan Başkan Zolan, “Bir ve beraber olursak yaralarımızı daha kolay sararız. Hepimizin kardeş olduğunu unutmadan gayret edersek gönlümüz hoş olur, mutlu oluruz” diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının yer aldığı Büyükşehir’le İftar Vakti programında ramazana özel beyit, ezgi ve ilahiler seslendirildi.

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı

Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

TÜM HABERLER